Workshop | Tekenen in de binnenstad van Dordt

Deze workshop is nieuw en ik ben hard bezig om deze verder uit te werken. Meer informatie volgt!

Stel je voor: een workshop tekenen met tekenspullen die uit de bakfiets komen in het oude karakteristieke stadscentrum van Dordrecht. Deze unieke workshop biedt een creatieve en inspirerende ervaring waarbij je de prachtige omgeving van de binnenstad van Dordrecht op een bijzondere manier kunt vastleggen in je schetsboek. Met een bakfiets vol tekenmaterialen, zoals potloden, penselen, aquarelverf en schetsboeken, heb je alles wat je nodig hebt om je artistieke talenten tot uiting te brengen.

Ik neem je mee op ontdekkingstocht door de sfeervolle straatjes, karakteristieke huizen en langs de historische gebouwen van Dordrecht. Van de Grote Kerk door de Wijnstraat naar de Haven en weer terug. Je leert verschillende tekentechnieken en krijgt tips om de unieke kenmerken van de stad op papier vast te leggen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met tekenen, deze workshop biedt een geweldige kans om je creativiteit te uiten en tegelijkertijd te genieten van de charme van het oude stadscentrum van Dordrecht.

Workshop | Tekenles voor kinderen

Mijn neefje vroeg ooit of ik hem wilde leren tekenen en zo startte ik in 2019 een tekenklasje op voor 8 kinderen.
In de toekomst wil ik hier zeker weer wat mee gaan doen maar voor nu pak ik het even niet op. Ik werk parttime en als mama heb ik nu geen 'middagje' over in mijn werkweek om tekenles te kunnen geven.