Muurschilderingen

Ik schilder heel graag dieren! Met mijn kwasten vind ik het leuk om bijvoorbeeld heel realistisch een vacht te schilderen. Het liefst maak ik eigen ontwerpen waarbij lollige dieren iets menselijks doen. 

Wat kost een muurschildering?

De kleinere muurschilderingen beginnen vanaf €495,00 incl. BTW. De prijs is afhankelijk van de grootte en kleurgebruik. Maar een definitieve prijs kan ik geven aan de hand van een ontwerp. 
Ik werk op voorhand altijd eerst een schets/ontwerp uit op basis van je wensen die ik naar je doorstuur, zodat we vooraf zeker weten wat het gaat worden en of je oké bent met dat resultaat. Dat werkt voor mij ook het prettigst. 
De prijs is excl. reiskosten, daarvoor reken ik nog €0,39 p/km vanaf Dordrecht. Ik werk maximaal op een uur rijden vanaf Dordrecht.

Vind je een muurschildering te permanent? Of wie weet verhuis je wel over een paar jaar... Een muurschildering is heel lastig mee verhuizen. Bekijk ook de collectie muurstickers en wie weet vind je een mooi alternatief! Net zulke unieke ontwerpen maar eenvoudig op de muur te plakken.