Veelgestelde vragen

Wat kost een muurschildering ongeveer?

De kleinere muurschilderingen beginnen vanaf €495,00 incl. BTW. De prijs is afhankelijk van de grootte en kleurgebruik. Maar een definitieve prijs kan ik geven aan de hand van een ontwerp. 
Ik werk op voorhand altijd eerst een schets/ontwerp uit op basis van je wensen die ik naar je doorstuur, zodat we vooraf zeker weten wat het gaat worden en of je oké bent met dat resultaat. Dat werkt voor mij ook het prettigst. 
De prijs is excl. reiskosten, daarvoor reken ik nog €0,39 p/km vanaf Dordrecht. Ik werk maximaal op een uur rijden vanaf Dordrecht.

Wil je echt een appelflap als je komt schilderen?

Ja

Wat kost een huisportret?

De kosten van een huisportret zijn €195,00 incl. BTW, Je krijgt hem dan op mooi dik aquarelpapier op A4 formaat. Deze krijg je dan ook via de post toegestuurd.

Ik werk aan de hand van goede referentiefoto's.

Contact

Heb je vragen over de unieke muurstickers, muurschilderingen of wil je een persoonlijk ontwerp laten maken? Neem gerust contact op en wie weet wat ik voor je kan (be)tekenen! Let op: ik werk parttime, het kan daarom zijn dat mailtjes en berichtjes niet meteen worden beantwoord, ik hoop op je begrip!