Geboortekaartjes

Met Hanneke van Fientje&Co ontwerp ik sinds 2019 unieke en handgetekende illustraties voor geboortekaartjes! Ik teken alles en zij doet de grafische kant. Je vindt op haar site inmiddels meer dan honderden kaartjes voor je kleintje. Daar vind je ook een handige ontwerptool om je kaartje helemaal naar wens te maken. Ook kan je heel makkelijk vooraf een proefdruk bestellen, zodat je goed weet hoe je kaartje er uiteindelijk uit komt te zien!

 

Unieke illustraties

Natuurlijk zoek je iets unieks, iets persoonlijks. Samen bedenken we leuke nieuwe collecties. Ik teken de illustraties met waterverf, potlood en digitaal. Deze verwerkt Hanneke vervolgens in vrolijke geboortekaartjes en mooie trouwkaarten. De kaartjes die je op onze site ziet, zijn alleen bij ons verkrijgbaar. Zo krijg je echt een mooi uniek ontwerp. Naast standaard kaartjes ontwerpen we ook illustraties op maat voor jullie.

Hoe werkt het?

Via het contactformulier vraag je een maatwerk tekening aan. Beschrijf hier je ideeën hoe je het voor je ziet. Wij bekijken de aanvraag en je ontvangt van ons eerst een vrijblijvende prijsopgave. Ga je hiermee akkoord dan plannen we een datum in onze teken agenda. Op de afgesproken datum tekenen we het kaartje aan de hand van jullie foto's en ideetjes. We sturen dan vervolgens het resultaat naar jullie mailadres. Zijn jullie blij met de tekening(en), dan ontvangen je eerst de factuur van Irene voor het tekenwerk. Na betaling van deze factuur zetten we de illustraties op een kaartje in je account op de website van Fientje&Co en je bewerkt en bestelt de kaartjes.